تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/08/17 - 20:07
کد خبر: 215491

در مراسم معارفه مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه شریف مطرح شد:

امام حسن(ع) اگر یاران باوفایی داشت حاضر به سازش نمی‌شد/ علم بدون توحید، دین و اخلاق داعش درست می‌کند

امام حسن(ع) اگر یاران باوفایی داشت حاضر به سازش نمی‌شد/ علم بدون توحید، دین و اخلاق داعش درست می‌کند

مراسم معارفه حجت‌الاسلام مصطفی رستمی مسئول جدید نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی شریف و تودیع مسئول سابق این نهاد در سالن جابربن‌حیان این دانشگاه برگزار شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: عصر امروز با حضور حجت‌الاسلام محمد محمدیان نماینده ولی فقیه در دانشگاه ها، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب نماز جمعه تهران، محمود فتوحی فیروزآباد رئیس دانشگاه صنعتی شریف و جمعی از اساتید و دانشگاهیان مراسم معارفه حجت‌الاسلام مصطفی رستمی مسئول جدید نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی شریف و تودیع مسئول سابق این نهاد در سالن جابربن‌حیان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب نمازجمعه تهران در این مراسم گفت: هر کشوری برای جلوگیری از تجاوز بیگانگان مرزهایی دارد و باید مرزبان داشته باشد، هر شب تاری ماه و ستارگانی دارد و هر محفلی که نیاز به نور دارد، مشغل و چراغی دارد و در اسلام انبیاء فروغی برای روشن کردن جان بشر از جانب خدا آوردند و توانستند جامعه بشری را به اینجا برسانند.

وی افزود: انقلاب ایران یک انقلاب کارگریو صنعتی نبود، انقلاب ایران یک انقلاب فرهنگی بود که ثمرات آن را امروز می‌‌بینیم. می‌بینید استاتید، نخبگان و دانشگاهیان با آغوش باز ما را می‌پذیرند و می‌دانند که علم بدون توحید، دین و اخلاق داعش درست می‌کند.

صدیقی در خاتمه تربیت معنوی دانشجویان را یکی از وظایف مسئولان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها دانست و برای مسئول جدید این نهاد در دانشگاه شریف آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه دانشگاه شریف یک دانشگاه ویژه و نمونه است و خداوند در این دانشگاه یک برتری قرار داده که به دلیل استعدادهای ویژه‌‌ای که وجود دارد اینجا دور هم جمع شده‌اند، افزود: اگر برای علم و دانش کشور قله‌ای را بخواهیم در نظر بگیریم دانشگاه شریف همان قله است و اگر بخواهیم شاخصی برای مسائل دینی و علمی بیان کنیم، این دانشگاه در بالای این شاخص قرار دارد و بالاترین امتیاز را می‌گیرد، پس ما به سرمایه عظیمی که در این دانشگاه وجود دارد می‌‌بالیم.

حجت‌الاسلام محمدیان ضمن قدردانی از زحمات محمدنژاد مسئول سابق نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه شریف و همچنین با آرزوی توفیق برای حجت‌الاسلام رستمی مسئول جدید این نهاد گفت: حجت‌الاسلام رستمی یکی از سرمایه‌های خوب ما در نهاد است و در ستاد راهبردی نهاد از راهکاری خوب و اجرایی وی بسیار بهره برده‌‌ایم. ما در مجموعه نهاد گشتیم تا یکی از بهترین نیروهایمان را برای این دانشگاه انتخاب کردیم.

نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌ها با اشاره به نقشه جامع علمی کشور، تأکید کرد: که امیدواریم به دست دانشگاهیان به این نقشه بیشتر پرداخته شود.

وی افزود: بعد از این سند، سند دانشگاه اسلامی نوشته شد که یکی از ارکان این کار حجت‌الاسلام محمدنژاد بود.

حجت‌الاسلام محمدیان ادامه داد: سندی که در این دوره آغاز عملیات اجرایی آن کلید خورده است، 4 بخش اصلی دارد که تقسیم کار شده و بخشی از آن به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است که ابلاغ تصویری و تأسیسی آن هم در حال پیگیری است که حجت‌الاسلام محمدنژاد دوباره به ستاد باز خواهند برگشت و به ما در این رابطه کمک خواهند کرد.

وی در ادامه با اشاره به تلاش برخی از افراد و جناح‌ها برای نشان دادن چهره نادرستی از امام حسن(ع) گفت: افراد خسته و افرادی که حال مبارزه ندارند، به گونه‌ای این خستگی و تنبلی و عقب‌ماندگی خود را می‌خواهند با تأسی از امام حسن(ع) جبران کنند و این امام عزیز را نماد صلح و سازش معرفی می‌کنند در صورتی که ماجرا به این صورت که می‌گویند نبوده است.

وی افزود:  افراد خسته که از ایستادگی در مسیر حق متزلزل شده بودند امام حسن(ع) را به صلح وادار کردند وگرنه امام حسن(ع) هم فرزند امیرالمؤمنین بود. امام(ع) اگر یاران باوفایی داشت، حاضر به سازش نمی‌شد.

محمدیان اظهار داشت: نباید خستگی و تنبلی افراد را به حساب سازش گذاشت کسانی که به دنبال روحیه سازش با استکبار هستند و به دنبال سست کردن اراده قوی مردم هستند از جای دیگر خرج حیف است که بخواهند از امام حسن(ع) در این رابطه خرج کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعطاء وام تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت
فرمانده پلیس راه: ترافیک در محورهای مازندران سنگین است
قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود
وحدت بین مجلس و دولت، یک ضرورت راهبردی است/ رویای بازگشایی تنگه هرمز دشمن، محقق نخواهد شد
مجلس خبرگان: همه بخش‌های حاکمیت از رهنمودهای رهبری تبعیت محض داشته باشند
سرپرست وزارت دفاع: از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
طرح مخفی آمریکا برای لیبی؛ شکستی که در راه است
انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال به تعویق افتاد
عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا/ بازار با کمبود عرضه مواجه نیست
سازمان بسیج مستضعفین: هم‌افزایی دولت، ملت و نهادها، کلید طلایی گشایش مشکلات کشور است
وزیر کشور: در تاریخ معاصر سندی مثل تفاهم‌ ایران و آمریکا به نفع مردم ما نیست
جدیدترین آمار گیشه ۳ میلیون نفری سینما در روزهای پایانی تابستان
مخبر: ملت استوار ایران، محاصره را به شکست محاصره‌گر بدل می‌کند
واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
نیکزاد: مسئولیت ما، تقویت همدلی و اعتماد عمومی است
چاپ مقاله علمی پژوهشی؛ راهنمای کامل انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی
مدیریت هزینه‌های ساخت‌وساز با انتخاب هوشمندانه مقاطع فولادی
شاهنامه‌خوانی در خانواده؛ طرحی برای انتقال فرهنگ ایرانی
وال استریت ژورنال: روز دی اقتصادی آمریکا؛ بانک‌های ایران باز، تحریم‌ها بی‌اثر
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top